FINANCIËLE INFORMATIE ARCHITECTUUR

Bij informatievoorziening gaat het erom dat deze wordt toegespitst op uw situatie, zodat tijd en energie wordt gestoken in die onderdelen die voor u van kritisch belang zijn. Wij kennen de financiële processen en kenmerkende elementen. Bovendien kennen wij de belangrijkste systemen en financiële software en kunnen daardoor vroeg anticiperen op het matchen van vraag en aanbod.

Het realiseren van verbeteringen op de verschillende onderdelen van de informatievoorziening is de basis van Financiële Informatie Architectuur (FIA). Wij hebben jarenlange ervaring met het selecteren van software, implementeren van grootboeken (zowel ERP als Best of Breed), rapportagetools ter ondersteuning van rapportageprocessen en datawarehouses. Uiteraard vormt het inbedden van de verandering in de organisatie en een naadloze aansluiting op haar bedrijfsprocessen een wezenlijk onderdeel van onze aanpak.

Om te komen tot de best passende architectuur moeten keuzes worden gemaakt. Samen met u zorgen wij voor het maken van de juiste keuzes. Daarbij richten onze specialisten de selectie en de implementatie in volgens bewezen methoden, zodat deze binnen gestelde tijdslijnen meetbare resultaten opleveren. We zorgen ervoor dat de architectuur met de bijbehorende systemen wordt gedragen door en ingebed is in de organisatie. Het doorvoeren van verbeteringen kan op verschillende lagen van de informatievoorziening starten. Waar u het beste kunt beginnen is situationeel bepaald door de noodzaak en urgentie.

HERKENT U DIT?

U wordt geconfronteerd met wisselende eisen aan de interne en externe informatievoorziening. Tegelijkertijd is er de noodzaak de kosten terug te dringen. De bestaande systemen zitten aan de grenzen van hun kunnen, terwijl buiten de verleiding van de (voorgespiegelde) onbegrensde mogelijkheden lonkt: brede geïntegreerde functionaliteit, flexibeler en efficiënter. En eigenlijk wilt u simpelweg blind kunnen vertrouwen op de levensaders van uw financiële informatievoorziening.

Met onze expertise op dit gebied kunnen wij u

HELPEN

Lees daarover in onze factsheet

Van FinTouch mag u hoog
KWALITATIEVE ADVIEZEN
verwachten!

Wij beschikken over de unieke combinatie van inhoudelijke expertise, uitgebreide sectorkennis en zeer ruime consulting ervaring door onze wortels bij een van de zogenaamde Big Four-companies.